Marcel Hovenier Aalst - Vakbekwame hovenier uit de Bommelerwaard
P7128000[1]
DSC01477[1]

In de afgelopen jaren hebben wij een opdrachten gekregen voor het realiseren van  nieuwe schoolpleinen van  een aantal basisscholen  in de Bommelerwaard.

Een nieuw schoolplein aanleggen betekende voor ons dat we veel hergebruik wilde maken van de aanwezige materialen. Zo hebben we een heel aantal stoeptegels en bestrating op een vernieuwende manier kunnen hergebruiken

Wat eerst een kaal schoolplein was, is nu omgetoverd tot een schoolplein met een natuurlijke uitstraling waar kinderen weer uitgedaagd worden en nog meer speelplezier beleven.

Scholen Onderhoudscontract

Hovenier Marcel bied ook onderhoudscontracten voor schooltuinen aan.

Vraag nu nog een onderhoudscontract aan dit is geheel vrijblijvend.

  • een veilig schoolplein speelt een grote rol
  • onderhoudscontracten voor schoolpleinen
  • aanleg beplanting, bomen, straatwerk, speeltoestellen, hekwerk

Scholen Schoolplein onderhoud Referenties

Bomen, natuurlijk ogende beplantingselementen, plukweiden, groene speelplaatsen, hekwerk, speeltoestellen, functionele opbergschuren en fietsenrekken; ze dragen allemaal bij aan een gezonde en plezierige leef- en werkomgeving.

Hovenier Marcel heeft veel ervaring in de aanleg en het onderhoud van een groene en gezonde leefomgeving bij basisscholen. We denken graag mee in de invulling van de vaak speciale eisen en wensen van de gebruikers (kinderen).

We leveren een totaalpakket, van ontwerp tot aanleg en onderhoud. Inclusief accessoires als speeltoestellen, bankjes en hekwerk.

IMG_4046

School Brakel

Bij School Brakel hebben wij het complete schoolplein gerenoveerd; alles is vernieuws, van bestrating tot beplanting en van hekwerk tot speeltoestellen.

School Aalst

Bij school Aalst hebben wij het schoolplein gerenoveerd, en verzorgen wij alle groenonderhoud.

School Gameren

Bij school Gameren hebben wij o.a. ook Houtsnippers (met certificaat) geleverd.