Marcel Hovenier Aalst - Vakbekwame hovenier uit de Bommelerwaard
IMG_4043
tuinen 152

Bestrating Leveren en leggen

Meer sfeer in uw tuin met prachtige natuurstenen? Of wilt u graag een strakke tuin geaccentueerd met grindpaadjes? Hovenier Marcel verzorgt alle soorten bestratingen!

Bij Hovenier Marcel kunt u terecht voor al uw wensen wat bestrating betreft. Van een mooi terras van keramiek tot de aanleg van een parkeerplaats of oprijlaan. Het is belangrijk dat u de tijd neemt om de juiste bestrating te kiezen. De bestrating is namelijk zeer bepalend voor de uitstraling en sfeer van uw tuin.

De keuze van het soort bestratingsmateriaal kan vaak erg lastig zijn, kiest u voor kleine klinkertjes of voor het leggen van grote tegels, kiest u voor betonmateriaal,voor een gebakken klinker of voor een natuursteen tegel.

Wij adviseren u graag. Neem contact met ons op.

Bestrating Leveren en leggen

Hovenier Marcel en zijn team zijn vakbekwaam en hebben ruime ervaring met het bestraten van opritten, paden en terrassen. Het goed bestraten zorgt voor een strakke en nette uitstraling in uw tuin rondom huis en gebouw.

IMG_6900

Over ons

Hovenier Marcel is een jong en ambitieus bedrijf dat bestaat uit ervaren tuinprofessionals die veel oog hebben voor details. Met Hovenier Marcel schitterd uw tuin weer als nooit tevoren en kunt u onbezorgd van uw tuin genieten.