Marcel Hovenier Aalst - Vakbekwame hovenier uit de Bommelerwaard

Boom Kappen

Boom kappen met Hovenier Marcel

Wij kunnen uw boom veilig en vakkundig verwijderen!

Het is soms nodig om een boom te kappen. Bijvoorbeeld als u meer ruimte wenst voor voor nieuwbouw, of wanneer de boom de tuin overwoekerd. Ook in het geval van ziektes in de boom met deze gekapt worden. Tenslotte worden uiteraard ook dode bomen gekapt, zij maken uw tuin er immers niet mooier op.

IMG_5868
IMG_5907

Om de kosten van een boom kappen of boomwortels te laten verwijderen te kunnen berekenen is het goed om bij de gemeente na te vragen of u een kapvergunning nodig heeft. Het verkrijgen van zo een vergunning is in sommige gemeentes geheel gratis terwijl het bij andere gemeentes wel geld kost. Voor informatie over de kosten van een kapvergunning kunt u de website van uw gemeente raadplegen.

Wat wel de moeite waard is om te vermelden is het feit dat de vergunningen voor grotere bomen vaak duurder zijn. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat een boom met een stam van een omtrek van 30cm of kleiner zonder vergunning gekapt mag worden. Maar dat er voor bomen met een grotere stamomtrek veel meer moet worden betaald.

IMG_5927
IMG_5936
DSC01983a
DSC01974a